NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este format din seventeen caractere care identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este formată din trei caractere (codul WMI) treatment identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele 9 caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Regulate și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini 2nd hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini second hand. Cercetările arată că sixty five-85% dintre vehicule au kilometraj invers.

Peste 90% din masinile 2nd-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Verifica bazele de date de vehicule furate pentru a te asigura ca este lawful sa achizitionezi vehiculul. In cazul in care documentele sunt autentice si vehiculul este legal, poti fi sigur ca nu a fost furat si nu este inclus in nicio baza de date de vehicule furate.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web page-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a internet site-ului nostru.

Aplicatia RAR iti ofera contra cost posibilitatea de a vizualiza daca masina a fost implicata in accidente, daca au existat reparatii semnificative la caroserie sau daca s-au inregistrat daune la partea tehnica a vehiculului.

, faceți-o acum pentru a verifica istoricul vehiculului. Dacă mai aveți îndoieli – nu ezitați și contactați-ne. Echipa autoDNA vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre vehiculul treatment vă interesează. Contactaţi-ne

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

Astfel, vei putea lua o decizie informata si vei lower riscul de a fi implicat intr-o tranzactie dezavantajoasa.

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să faceți o greșeală.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este crucial sa stii daca vehiculul pe care il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Accesarea raportului de istoric daune in aplicatia RAR este simpla si rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si sa astepti cateva secunde pentru ca aplicatia sa obtina datele necesare. In cateva clipe, vei primi un raport complet si clar despre istoricul daunelor al vehiculului.

Această site web secțiune conține informații despre cât de des, când și din ce locație a fost interesat de un anumit vehicul, a vizualizat configurația acestuia și a comandat un raport despre acesta de la serviciul nostru.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi internet site-ul RAR, treatment iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

Daunele ascunse sunt altă metodă de a înșela clienții neexperimentați - unii comercianți recurg la această practică și cumpara vehicule avariate din assorted tari europene, precum Germania, Olanda, Belgia - cu câteva mii de euro mai ieftine decat prețul usual pentru ca mai apoi să le repare superficial și să le listeze la vânzare.

Report this page